Verbeter je kantoor met kantoorplanten

Wat als er een kantoorobject de lucht in je kantoor kan zuiveren, verbeteren van de esthetiek, en je gevoel zo verbeteren in het algemeen? Je zal waarschijnlijk direct naar de winkel lopen om eentje halen. Wel dit kantoorobject bestaat al heel lang, en dan spreken we over een kantoorplant. Planten kunnen namelijk wonderen verrichten, zoals het verbeteren van je gemoedstand en de kwaliteit van je kantooromgeving. Laten we even bekijken welke plant geschikt is voor op jouw kantoor.

Eerst moet je een inventaris maken van je gewoontes en kantoorruimte.

  • Is er natuurlijk licht? Of is het allemaal kunstmatig licht?
  • Zal je herinneren om de planten elke dag water te geven? Of heb je van doen dat wat minder onderhoud nodig heeft?
  • Vind je het leuk om planten te onderhouden, of wil je het plaatsen en vergeten?
  • Wat is het best? Groot of klein? In een pot of hmoet het ergens ophangen?

Eens je de antwoorden kent op al deze vragen, verkrijg je een beter idee over welke plant het beste zal passen in je kantoorruimte. De volgende stap is beslissen welke kwaliteiten heb je nodig van je planten. Hoe hard wil je dat deze werken?

Sommige plannen zoals Sansevieria trifasciata, areca palm of Crassula Ovata, creeren heel veel zuurstof, dus je zal de hele dag door gezonde lucht inademen. En wie wilt dit nu niet, vooral in een kleine kantoorruimte.

Sommige planten, inclusief de Crassula Ovata, verwijderen ook gevaarlijke toxines uit de lucht. De Crassula Ovata verwijdert Methanal, dat in de lucht komt door tapijten, stofzuigers, kantoormeubelen, insulatie and Kantoorbenodigdheden.

Een ander chemische stof dat we vaak in lucht tegenkomen is trichloorethyleen. Dit wordt aangemaakt door producten zoals inkt, lijmen, verf, vernis en lak. Madeliefjes plaatsen zou een goede oplossing zijn om deze stof uit de lucht te halen

Klaar om een plant in je kantoorruimte te plaatsen? Experten bevelen 1 plant om de 9m²; Dit zal voor maximale absorptie en aanmaak van frisse lucht. Veel geluk, en verbeter je kantoor met kantoorplanten!

home2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *